
MEN NU NI!
Detta är den godaste efterrätt jag ätit senaste halvåret tror jag. Såhär gjorde jag:
Täckte botten av formen med blåbär och tinade upp dem i micron, när dom var tinade sötade jag med en "knivsudd" stevia. Jag rörde ihop smör och kokosolja och blandade sedan ut det med kokos. Sen täckte jag blåbären med kokosblandningen. In i ugnen på 200 grader tills kokosen får lite färg, ta ut och låt svalna. Jag åt den med vispad grädde blandad med turkisk yoghurt för lite syrlighet och - gode gud, sååååååå gott.
(Här finns min inspiration)
Åh..jag satt precis och undrade hur jag skulle få rabarberpajen att bli LCHF. Men det är ju såklart kokos jag ska använda. Icas goda ekologiska. Tack! :)
SvaraRaderaHittade hit för att jag googlade på en bild med ägg och majonäs...för att illustrera dagens frukost i bloggen. Och det är jag mycket glad för - ska genast favorita dig innan jag läser vidare här :)