tisdag 19 maj 2009

Vitlöks- och olivoopsie





Så många oopsiesorter jag vill testa! Jag är så mätt!! Haha. Detta är gjort på cream cheese med vitlökssmak och med hackade oliver i. Lite ost på toppen också, även om det inte riktigt var bra för nått. Sen har jag creme fraiche blandadat med hackad skinka som pålägg, mmm!

2 kommentarer:

  1. Hello!
    Inspirerad av din Oopsie-obsession fick jag en liten idé. Borde man inte kunna göra en stor oopsie-kaka (typ fylla plåten) och sedan bre på rumsvarmt smör, kanel och vaniljpulver. Skära upp i strimlor, rulla och lägga i bullform. Grädda lite till och voilá: kanelbullar!! Nästan så att jag måste prova imorn.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Fin idé! Pensla med lite äggula så får dom färg också :) Jag vill jättegärna höra hur det går!

    SvaraRadera